DIA DE L’ARBRE A CASTALLA

5 febrero, 2022
Mapa no disponible

Fecha/Hora
Date(s) - 05/02/2022
8:00 am - 1:00 pm

Categorías


El 31 de gener hem celebrat el Dia de l’Arbre a la Comunitat Valenciana. A Castalla tenim activitats durant tota la setmana per a commemorar aquest element tan important per a la vida al planeta.

Els col·legis i l’institut de la nostra localitat realitzaran diferents accions de plantació d’arbres i xarrades als seus centres i al parc de la Carrasca. Les activitats es duran a terme en col·laboració amb el mòdul forestal de l’IES La Creueta i Creu Roja.

El 5 de febrer celebrarem el Dia de l’Arbre amb una jornada de plantació en la natura, al costat de l’alberg d’animals a Castalla Internacional.

La inscripció és obligatòria per a organitzar els horaris i evitar acumulacions de persones, amb l’objectiu d’evitar la transmissió de la Covid19. Tens els detalls al cartell.

………………………………………….

El 31 de enero hemos celebrado el Día del Árbol en la Comunidad Valenciana. En Castalla tenemos actividades durante toda la semana para conmemorar este elemento tan importante para la vida en el planeta.

Los colegios y el instituto de nuestra localidad realizarán diferentes acciones de plantación de árboles y charlas en sus centros y en el parque de la Carrasca. Las actividades se llevarán a cabo en colaboración con el módulo forestal del IES La Creueta y Cruz Roja.

El 5 de febrero celebraremos el Día del Árbol con una jornada de plantación en la naturaleza, al lado del albergue de animales en Castalla Internacional.

La inscripción es obligatoria para organizar los horarios y evitar acumulaciones de personas, con el objetivo de evitar la transmisión de la Covid-19. Tienes los detalles en el cartel.

CARTELL DIA DE L'ARBRE CASTALLA

Sobre el autor ()

Los comentarios están cerrados.

Agenda

Próximos eventos

  • No hay eventos
Datos de contacto 96 656 08 10 info@castalla.org
Redes sociales